Voetstap stickers

Voetstap stickers

Voetstap stickers

Onze voetstap stickers worden veelal gebruikt om klanten of bezoekers de weg te wijzen. Enkele voorbeelden zijn open dagen met verschillende kleuren looproutes, potentiële klanten de weg wijzen naar jouw stand op een beurs, duidelijke looproutes binnen zorginstellingen of om aan te geven waar de rij gevormd word in de kleuterklas.

Al onze voetstappen worden in setjes van 8 losse stickers geleverd. 4 linker voeten en 4 rechter voeten.

 

Voetstap sticker bedrukking met een logo of eigen ontwerp

Behalve stickers in een effen kleur hebben wij ook de mogelijkheid om je voetstap stickers te personaliseren met een opdruk. Dit kan een logo zijn, een quote of zelfs een fullcolor volledige bedrukking. 

  

Voetstap sticker voor alle ondergronden

Speciaal voor lastig te beplakken ondergronden zoals ruwe tegels kunnen wij een deel van onze voetstap stickers met een extra plakkende lijmlaag leveren.

 

Verschillende afmetingen voetstap stickers

Standaard leveren wij de stappen in 2 afmetingen, namelijk een kindermaat (20 cm) en een volwassen maat (30cm.) Op verzoek kunnen wij zonder problemen afwijkende maten leveren. 

Weergegeven:
Sorteren op:

Voetstap stickers 1

Voetstap stickers 1Voetstap stickers worden gebruikt om de looprichting op de vloer aan te geven. Deze set van 8 voetstap stickers (4x links en 4x rechts) is daar ideaal voor. De stickers bestaan uit ..

€ 11,95

Voetstap stickers 2

Voetstap stickers 2Voetstap stickers worden gebruikt om de looprichting op de vloer aan te geven. Deze set van 8 voetstap stickers (4x links en 4x rechts) is daar ideaal voor. De stickers bestaan uit ..

€ 11,95

Voetstap stickers 3

Voetstap stickers 3Voetstap stickers worden gebruikt om de looprichting op de vloer aan te geven. Deze set van 8 voetstap stickers (4x links en 4x rechts) is daar ideaal voor. De stickers bestaan uit ..

€ 11,95

Voetstap stickers 4

Voetstap stickers 4Voetstap stickers worden gebruikt om de looprichting op de vloer aan te geven. Deze set van 8 voetstap stickers (4x links en 4x rechts) is daar ideaal voor. De stickers bestaan uit ..

€ 8,95

Voetstap stickers 5

Voetstap stickers 5Voetstap stickers worden gebruikt om de looprichting op de vloer aan te geven. Deze set van 8 voetstap stickers (4x links en 4x rechts) is daar ideaal voor. De stickers worden door ..

€ 19,95

Voetstap stickers 6

Voetstap stickers 6Voetstap stickers worden gebruikt om de looprichting op de vloer aan te geven. Deze set van 8 voetstap stickers (4x links en 4x rechts) is daar ideaal voor. De stickers worden door ..

€ 17,95

Voetstap stickers 7

Voetstap stickers 7Voetstap stickers worden gebruikt om de looprichting op de vloer aan te geven. Deze set van 8 voetstap stickers (4x links en 4x rechts) is daar ideaal voor. De stickers worden door ..

€ 17,95

Voetstap stickers 8

VOETSTAP STICKER 8Voetstap stickers worden gebruikt om de looprichting op de vloer aan te geven. Deze set van 8 voetstap stickers (4x links en 4x rechts) is daar ideaal voor. De stickers worden door o..

€ 16,95