Tegelstickers

Tegelstickers


Tegelstickers kopen

Met de tegelstickers van Stickythings maak je in een handomdraai iets bijzonders van je badkamer, toilet of keuken. Plak ze over je bestaande tegels en de badkamer, keuken of het toilet heeft dankzij de mooie tegelstickers weer een hele nieuwe, frisse uitstraling. Heb je nu zelf een hele mooie foto en wil je deze graag gebruiken voor de tegelstickers dan stuur je ons gewoon een mail met de foto en de gewenste afmetingen.

 

Makkelijk te plakken en schoon te houden tegelstickers

De stickers zijn vochtbestendig en makkelijk te plakken dankzij de speciale coating die over de stickers zit. Hierdoor beschadigen de stickers ook niet als je ze met een natte doek afneemt. De tegelstickers plakken op alle gladde, schone en vetvrije ondergronden.

 

Kwaliteit en toch goedkoop

Alle tegelstickers worden door ons zelf geproduceerd zodat wij bij iedere sticker de kwaliteit kunnen garanderen. Wij werken met de beste kwaliteit sticker folies van de merken 3M en Oracal. Voor de prijs hoef je het ook  niet te laten, we bieden altijd scherpe prijzen.

 

Gratis verzending van tegelstickers binnen Nederland

In verreweg de meeste gevallen worden de door jou bestelde tegelstickers binnen 1 à 2 werkdagen gemaakt en verstuurd. En woon je in Nederland? Dan is het verzenden ook nog eens gratis. Woon je in België of Duitsland en wil je een van onze tegelstickers bestellen? Dan vragen wij een kleine bijdrage van 3,95 euro voor de verzending.

 

Tegelstickers zijn makkelijk te verwijderen

Ben je op een gegeven moment uitgekeken op de tegelstickers? Dan zijn deze weer makkelijk te verwijderen. Dit doe je door ze goed te verwarmen met een föhn. Hierdoor wordt de lijmlaag weer zacht en kun je de sticker voorzichtig lostrekken. Op deze manier blijven er geen lijmresten achter.

 

Bekijk ons aanbod in tegelstickers. Er worden regelmatig nieuwe ontwerpen toegevoegd, dus mocht er niks tussen staan op dit moment, kom dan vooral een keer terug.


Weergegeven:
Sorteren op:

Tegelstickers Gras

TEGELSTICKERS GRASDeze stickers zijn geschikt voor gebruik in de badkamer, het toilet of bijvoorbeeld de keuken. De set bestaat uit 24 tegelstickers die samen 1 grote afbeelding vormen. De stickers zi..

€ 39,95

Tegelstickers Neon

TEGELSTICKERS NEONDeze stickers zijn geschikt voor gebruik in de badkamer, het toilet of bijvoorbeeld de keuken. De set bestaat uit 24 tegelstickers die samen 1 grote afbeelding vormen. De stickers zi..

€ 39,95

Tegelstickers Strand

TEGELSTICKERS STRANDDeze stickers zijn geschikt voor gebruik in de badkamer, het toilet of bijvoorbeeld de keuken. De set bestaat uit 24 tegelstickers die samen 1 grote afbeelding vormen. De stickers ..

€ 39,95

Tegelstickers Bloesem

TEGELSTICKERS BLOESEMDeze stickers zijn geschikt voor gebruik in de badkamer, het toilet of bijvoorbeeld de keuken. De set bestaat uit 24 tegelstickers die samen 1 grote afbeelding vormen. De stickers..

€ 39,95

Tegelstickers Fiets

TEGELSTICKERS FIETSDeze stickers zijn geschikt voor gebruik in de badkamer, het toilet of bijvoorbeeld de keuken. De set bestaat uit 24 tegelstickers die samen 1 grote afbeelding vormen. De stickers z..

€ 39,95

Tegelstickers Bergen

TEGELSTICKERS BERGENDeze stickers zijn geschikt voor gebruik in de badkamer, het toilet of bijvoorbeeld de keuken. De set bestaat uit 24 tegelstickers die samen 1 grote afbeelding vormen. De stickers ..

€ 39,95

Tegelstickers Boom

TEGELSTICKERS BOOMDeze stickers zijn geschikt voor gebruik in de badkamer, het toilet of bijvoorbeeld de keuken. De set bestaat uit 24 tegelstickers die samen 1 grote afbeelding vormen. De stickers zi..

€ 39,95

Tegelstickers New York

TEGELSTICKERS NEW YORKDeze stickers zijn geschikt voor gebruik in de badkamer, het toilet of bijvoorbeeld de keuken. De set bestaat uit 24 tegelstickers die samen 1 grote afbeelding vormen. De sticker..

€ 39,95

Tegelstickers Poes

TEGELSTICKERS POESDeze stickers zijn geschikt voor gebruik in de badkamer, het toilet of bijvoorbeeld de keuken. De set bestaat uit 24 tegelstickers die samen 1 grote afbeelding vormen. De stickers zi..

€ 39,95

Tegelstickers Struisvogel

TEGELSTICKERS STRUISVOGELDeze stickers zijn geschikt voor gebruik in de badkamer, het toilet of bijvoorbeeld de keuken. De set bestaat uit 24 tegelstickers die samen 1 grote afbeelding vormen. De stic..

€ 39,95

Tegelstickers Kind

TEGELSTICKERS KINDDeze stickers zijn geschikt voor gebruik in de badkamer, het toilet of bijvoorbeeld de keuken. De set bestaat uit 24 tegelstickers die samen 1 grote afbeelding vormen. De stickers zi..

€ 39,95

Tegelstickers Bulldog

TEGELSTICKERS BULLDOGDeze stickers zijn geschikt voor gebruik in de badkamer, het toilet of bijvoorbeeld de keuken. De set bestaat uit 24 tegelstickers die samen 1 grote afbeelding vormen. De stickers..

€ 39,95

Tegelstickers Oldtimer

TEGELSTICKERS OLDTIMERDeze stickers zijn geschikt voor gebruik in de badkamer, het toilet of bijvoorbeeld de keuken. De set bestaat uit 24 tegelstickers die samen 1 grote afbeelding vormen. De sticker..

€ 39,95

Tegelstickers Roos

TEGELSTICKERS ROOSDeze stickers zijn geschikt voor gebruik in de badkamer, het toilet of bijvoorbeeld de keuken. De set bestaat uit 24 tegelstickers die samen 1 grote afbeelding vormen. De stickers zi..

€ 39,95

Tegelstickers Paard

TEGELSTICKERS PAARDDeze stickers zijn geschikt voor gebruik in de badkamer, het toilet of bijvoorbeeld de keuken. De set bestaat uit 24 tegelstickers die samen 1 grote afbeelding vormen. De stickers z..

€ 39,95

Tegelstickers Neon

TEGELSTICKERS NEONDeze stickers zijn geschikt voor gebruik in de badkamer, het toilet of bijvoorbeeld de keuken. De set bestaat uit 24 tegelstickers die samen 1 grote afbeelding vormen. De stickers zi..

€ 39,95

Tegelstickers Koe

TEGELSTICKERS KOEDeze stickers zijn geschikt voor gebruik in de badkamer, het toilet of bijvoorbeeld de keuken. De set bestaat uit 24 tegelstickers die samen 1 grote afbeelding vormen. De stickers zij..

€ 39,95

Tegelstickers One Way

TEGELSTICKERS ONE WAYDeze stickers zijn geschikt voor gebruik in de badkamer, het toilet of bijvoorbeeld de keuken. De set bestaat uit 24 tegelstickers die samen 1 grote afbeelding vormen. De stickers..

€ 39,95

Tegelstickers Bij

TEGELSTICKERS BIJDeze stickers zijn geschikt voor gebruik in de badkamer, het toilet of bijvoorbeeld de keuken. De set bestaat uit 24 tegelstickers die samen 1 grote afbeelding vormen. De stickers zij..

€ 39,95

Tegelstickers Poppetje

TEGELSTICKERS POPPETJEDeze stickers zijn geschikt voor gebruik in de badkamer, het toilet of bijvoorbeeld de keuken. De set bestaat uit 24 tegelstickers die samen 1 grote afbeelding vormen. De sticker..

€ 39,95

Tegelstickers Rolschaatsen

TEGELSTICKERS ROLSCHAATSENDeze stickers zijn geschikt voor gebruik in de badkamer, het toilet of bijvoorbeeld de keuken. De set bestaat uit 24 tegelstickers die samen 1 grote afbeelding vormen. De sti..

€ 39,95

Tegelstickers Wolken

TEGELSTICKERS WOLKENDeze stickers zijn geschikt voor gebruik in de badkamer, het toilet of bijvoorbeeld de keuken. De set bestaat uit 24 tegelstickers die samen 1 grote afbeelding vormen. De stickers ..

€ 39,95

Tegelstickers Etalage

TEGELSTICKERS ETALAGEDeze stickers zijn geschikt voor gebruik in de badkamer, het toilet of bijvoorbeeld de keuken. De set bestaat uit 24 tegelstickers die samen 1 grote afbeelding vormen. De stickers..

€ 39,95

Tegelstickers Kauwgom

TEGELSTICKERS KAUWGOMDeze stickers zijn geschikt voor gebruik in de badkamer, het toilet of bijvoorbeeld de keuken. De set bestaat uit 24 tegelstickers die samen 1 grote afbeelding vormen. De stickers..

€ 39,95