Dans & Sport stickers

Dans & Sport stickers

 

Dans en sport muurstickers.

Ben jij een fanatieke snowboarder en wil je dit laten zien door een sticker op je achterkant van je auto, of heb je een dansschool en zoek je dans gerelateerde stickers voor op de ramen in het groot? Dan zit je hier goed. In deze rubriek is een uitgebreid aanbod van dans en sport stickers te koop.

 

Top kwaliteit en toch goedkoop.

Al onze interieur en muurstickers worden door onszelf gemaakt. Daardoor kunnen wij je niet alleen de beste kwaliteit garanderen voor de beste prijs, maar ook zelf bepalen in welke kleuren wij de stickers kunnen leveren. Op dit moment zijn dit al ongeveer 25 verschillende kleuren met de keuze glanzende of matte afwerking. Regelmatig breiden wij ons kleurenpallet uit. Natuurlijk gebruiken we uitsluitend professionele apparatuur en materialen om onze stickers mee te maken. 

  

Kiezen voor een matte of glanzende afwerking.

Een van de voordelen van het bestellen bij ons is dat wij een zeer groot kleurenaanbod hebben, en bijna iedere kleur met een glanzende of matte afwerking kunnen leveren. Wat jij een mooiste vind is uiteraard een smaak kwestie, maar wist je dat er ook voor en nadelen aan de verschillende afwerkingen zitten? Zelf zijn wij altijd voorstander van een matte afwerking. Dat vinden wij mooier (maar dat is slechts onze mening) en heeft 2 bijkomende belangrijke voordelen. Matte stickers geven (bijna) geen reflectie van zonlicht of de verlichting in huis. En op matte stickers zie je minder snel stof en vette vingers zitten. Maken deze 2 punten jou niets uit? Dan kun je prima voor een mooie glanzende afwerking kiezen welke wellicht veel beter bij jouw hoogglans meubels past.

 

Hulp bij het plakken van je muurstickers.

Ook zit bij iedere bestelling een handige uitgebreide plakinstructie waarin duidelijk uitgelegd wordt hoe muurstickers geplakt moeten worden. Op onze site staan ook nog een hoop handige video's waarin wij je precies laten zien hoe het plakken in zijn werk gaat. Het plakken van een muursticker is minder moeilijk dan je misschien denkt en ben je over een tijdje uitgekeken op het ontwerp dan haal je hem er zo weer vanaf! 

 

Gratis en snelle levering binnen Nederland.

Niets is zo vervelend als bij het afronden van je bestelling ontdekken dat je verzendkosten moet betalen. Daarom versturen wij al onze bestelling binnen Nederland gratis. Zowel stickers die door je brievenbus passen, als pakketjes. Wil je dat wij je bestelling naar het buitenland versturen, dan rekenen wij hier een kleine bijdrage voor.

Alle benodigde materialen voor het maken van de stickers hebben wij ruim op voorraad. Daardoor kunnen wij de door jou bestelde sticker snel maken en versturen. Je krijgt dus nooit een sticker die al maanden oud is. Onze stickers worden na het maken direct ingepakt en aangemeld voor verzending. In de meeste gevallen lukt het ons om jouw stickers binnen 1 werkdag te maken en te versturen. Is het heel erg druk bij ons, dan kan dit 1 of 2 dagen langer duren. Zodra jouw sticker in de verpakking zit en klaar staat voor verzending krijg je van ons direct een melding per email. Bij pakketpost zit hier altijd een track&trace code bij zodat je bestelling kunt volgen.

Weergegeven:
Sorteren op:

Dans sticker 1

DANS STICKER 1Een sticker van een breakdancer. Onze dans stickers worden vaak gebruikt door dans scholen om de oefenruimte mee te decoreren, maar ze passen in het klein natuurlijk ook perfect op je au..

€ 6,95

Dans sticker 2

DANS STICKER 2Een sticker van een breakdancer. Onze dans stickers worden vaak gebruikt door dans scholen om de oefenruimte mee te decoreren, maar ze passen in het klein natuurlijk ook perfect op je au..

€ 6,95

Dans sticker 3

DANS STICKER 3Een sticker van een breakdancer. Onze dans stickers worden vaak gebruikt door dans scholen om de oefenruimte mee te decoreren, maar ze passen in het klein natuurlijk ook perfect op je au..

€ 6,95

Dans sticker 4

DANS STICKER 4Een sticker van een breakdancer. Onze dans stickers worden vaak gebruikt door dans scholen om de oefenruimte mee te decoreren, maar ze passen in het klein natuurlijk ook perfect op je au..

€ 7,95

Dans sticker 5

DANS STICKER 5Onze dans stickers worden vaak gebruikt door dans scholen om de oefenruimte mee te decoreren, maar ze passen in het klein natuurlijk ook perfect op je auto. BESCHIKBARE AFMETINGEN (..

€ 6,95

Dans sticker 6

DANS STICKER 6Onze dans stickers worden vaak gebruikt door dans scholen om de oefenruimte mee te decoreren, maar ze passen in het klein natuurlijk ook perfect op je auto. BESCHIKBARE AFMETINGEN (..

€ 6,95

Dans sticker 7

DANS STICKER 7Onze dans stickers worden vaak gebruikt door dans scholen om de oefenruimte mee te decoreren, maar ze passen in het klein natuurlijk ook perfect op je auto. BESCHIKBARE AFMETINGEN (..

€ 7,95

Dans sticker 8

DANS STICKER 8Onze dans stickers worden vaak gebruikt door dans scholen om de oefenruimte mee te decoreren, maar ze passen in het klein natuurlijk ook perfect op je auto. BESCHIKBARE AFMETINGEN (..

€ 6,95

Dans sticker 9

DANS STICKER 9Onze dans stickers worden vaak gebruikt door dans scholen om de oefenruimte mee te decoreren, maar ze passen in het klein natuurlijk ook perfect op je auto. BESCHIKBARE AFMETINGEN (..

€ 6,95

Dans sticker 10

DANS STICKER 10Een sticker van een breakdancer. Onze dans stickers worden vaak gebruikt door dans scholen om de oefenruimte mee te decoreren, maar ze passen in het klein natuurlijk ook perfect op je a..

€ 7,95

Dans sticker 11

DANS STICKER 11Onze dans stickers worden vaak gebruikt door dans scholen om de oefenruimte mee te decoreren, maar ze passen in het klein natuurlijk ook perfect op je auto. BESCHIKBARE AFMETINGEN ..

€ 6,95

Dans sticker 12

DANS STICKER 12Onze dans stickers worden vaak gebruikt door dans scholen om de oefenruimte mee te decoreren, maar ze passen in het klein natuurlijk ook perfect op je auto. BESCHIKBARE AFMETINGEN ..

€ 6,95

Dans sticker 13

DANS STICKER 13Deze yoga sticker kan je levensgroot op de muur plakken. Onze dans stickers worden vaak gebruikt door dans scholen om de oefenruimte mee te decoreren, maar ze passen in het klein natuur..

€ 14,95

Dans sticker 14

DANS STICKER 14Deze yoga sticker kan je levensgroot op de muur plakken. Onze dans stickers worden vaak gebruikt door dans scholen om de oefenruimte mee te decoreren, maar ze passen in het klein natuur..

€ 14,95

Dans sticker 15

DANS STICKER 15Deze yoga sticker kan je levensgroot op de muur plakken. Onze dans stickers worden vaak gebruikt door dans scholen om de oefenruimte mee te decoreren, maar ze passen in het klein natuur..

€ 14,95

Dans sticker 16

DANS STICKER 16Onze dans stickers worden vaak gebruikt door dans scholen om de oefenruimte mee te decoreren, maar ze passen in het klein natuurlijk ook perfect op je auto. BESCHIKBARE AFMETINGEN ..

€ 19,95

Mountainbike sticker 1

MOUNTAINBIKE STICKER 1Een sticker van een mountainbiker. Onze sport stickers worden vaak gebruikt door sportscholen om de lesruimte mee te decoreren, maar ze passen in het klein natuurlijk ook perfect..

€ 6,95

Mountainbike sticker 2

MOUNTAINBIKE STICKER 2Een sticker van een mountainbiker. Onze sport stickers worden vaak gebruikt door sportscholen om de lesruimte mee te decoreren, maar ze passen in het klein natuurlijk ook perfect..

€ 9,95

Mountainbike sticker 3

MOUNTAINBIKE STICKER 3Een sticker van een mountainbiker. Onze sport stickers worden vaak gebruikt door sportscholen om de lesruimte mee te decoreren, maar ze passen in het klein natuurlijk ook perfect..

€ 6,95

Mountainbike sticker 4

MOUNTAINBIKE STICKER 4Een sticker van een mountainbiker. Onze sport stickers worden vaak gebruikt door sportscholen om de lesruimte mee te decoreren, maar ze passen in het klein natuurlijk ook perfect..

€ 9,95

Mountainbike sticker 5

MOUNTAINBIKE STICKER 5Een sticker van een mountainbike. Onze sport stickers worden vaak gebruikt door sportscholen om de lesruimte mee te decoreren, maar ze passen in het klein natuurlijk ook perfect ..

€ 9,95

Wielrenner sticker

WIELRENNER STICKEREen sticker van een wielrenner. Onze sport stickers worden vaak gebruikt door sportscholen om de lesruimte mee te decoreren, maar ze passen in het klein natuurlijk ook perfect op je ..

€ 6,95

Fiets Naamsticker met Nederlandse vlag

FIETS NAAMSTICKER MET NEDERLANDSE VLAGNaamstickers voor op je fiets. Uiteraard kun je ook in plaats van je eigen naam ook je clubnaam op de sticker zetten.Deze set bestaat uit 2 stickers zodat je beid..

€ 14,95

Fiets Naamsticker met Belgische vlag

FIETS NAAMSTICKER MET BELGISCHE VLAGNaamstickers voor op je fiets. Uiteraard kun je ook in plaats van je eigen naam ook je clubnaam op de sticker zetten.Deze set bestaat uit 2 stickers zodat je beide ..

€ 14,95