Cijfer & Letter stickers

Cijfer & Letter stickers

Plakletters en plakcijfers

Plakletters en plakcijfers, ofwel cijfer stickers en letter stickers kunnen voor diverse doeleinden gebruikt worden. Denk hierbij aan simpelweg je huisnummer op de voordeur of de kliko, tot de nummering van een compleet voertuigpark. Wij bieden al deze stickers aan in diverse lettertypes, afmetingen en kleuren. Soms wil je toch net iets anders en ook dat is uiteraard mogelijk. Stuur ons hiervoor gewoon even een mail.

 

Letter en cijfer stickers in verschillende hoogtes

Omdat er veel verschil zit in exacte hoogte van de verschillende letters of cijfers werken wij met points in plaats van millimeters of centimeters. Een letter p van 5 cm hoog heeft namelijk een compleet andere letterhoogte dan de letter a van 5 cm hoog. Om te zorgen dat los bestelde letters en cijfers altijd bij elkaar passen werken wij met de hoogte aanduiding in points. Bij het meest gangbare lettertype Arial Black in de hoofdletters is 100 points ongeveer 2,5 cm. 

 

Letter en cijfer stickers in verschillende lettertypes

Omdat smaken verschillen bieden wij onze plakletters en cijfers aan in 20 verschillende lettertypes. Uiteraard kunnen wij ze ook in andere lettertypes dan vermeld in het keuze menu leveren. Wij hebben duizenden lettertypes in onze ontwerp software zitten. Wil jij dus wat anders dan standaard vermeld, neem dan even contact met ons op.

 

Toepassingen van plakletters en plakcijfers

Onze losse plakletters en plakcijfers worden in verreweg de meeste gevallen gebruikt voor simpele toepassingen. Wil je een tekst, woord of telefoonnummer maken met losse letter of cijfer stickers, dan hebben wij hiervoor een veel handiger product, namelijk de tekst stickers. Hierbij zijn de letters of cijfers al netjes door ons uitgelijnd. 

  

Zijn de plakletters en plakcijfers geschikt voor buiten gebruik?

Er zit verschil in folie voor binnen en buitengebruik. Standaard maken wij alle bestelde letter en cijfer stickers in de best beschikbare kwaliteit. Alle normale glanskleuren EN matzwart en matwit maken wij van folie die geschikt is om buiten te plakken. Alle stickers met een matte afwerking (op matzwart en matwit na) maken wij van folie die geschikt is om binnen te gebruiken.

 

Wat is het verschil tussen binnen en buiten kwaliteit van de stickers?

Buitenkwaliteit stickers krimpen niet en hebben een kleurgarantie van minimaal 7 jaar bij buitengebruik. Binnenkwaliteit stickers kun je uiteraard ook buiten gebruiken, maar na verloop van tijd zullen deze minimaal krimpen. Je kunt dan een klein plakrandje rondom de sticker gaan zien. Ook hebben deze stickers maar een minimale kleurgarantie van 3 jaar. Plak je binnenkwaliteit stickers binnen, dan zullen deze zonder problemen veel langer dan 3 jaar kleurecht blijven.

Buitenkwaliteit stickers kun je uiteraard zonder problemen binnen plakken. Binnenstickers kun je buiten plakken met, rekening houdend met bovenstaande beperkingen.

 

Kan ik korting krijgen als ik veel plakletters of plakcijfers nodig heb?

Onze prijzen zijn gebaseerd op aankoop van kleine aantallen stickers. Heb jij bijvoorbeeld een camping, hotel of andere toepassing en wil je grotere aantallen kopen dan kunnen wij je een leuke korting bieden. Neem hiervoor contact met ons op.

 

Zoals wij bij al onze stickers aanraden: bij twijfel gewoon even contact opnemen. Wij kunnen je dan prima adviseren en al je vragen beantwoorden.

Weergegeven:
Sorteren op:

Letter stickers / plakletters

LETTER STICKERS / PLAKLETTERSLET OP: Onze lettersticker zijn in principe bedoeld voor kleine oplages om een volgorde aan te duiden of te gebruiken als toevoeging van een huisnummer (in combinatie met ..

€ 0,50

Cijfer stickers / plakcijfers

CIJFER STICKERS / PLAKCIJFERSOnze cijfersticker zijn bedoeld voor kleine oplages om een volgorde aan te duiden of te gebruiken als huisnummer (bijv. in combinatie met een letter sticker) voor op de kl..

€ 0,50

Tekst stickers

TEKST STICKERSVoor als je geen losse letters of cijfers wilt, maar een door ons uitgelijnde tekst regel als sticker. De toepassingen zijn talrijk, van een naam op de muur of deur, tot een telefoonnumm..

€ 6,95

www email adres stickers

WWW & EMAIL ADRES STICKERSWil je mensen snel duidelijk maken waar ze moeten kijken voor meer informatie? Zet dan de naam van je website of je email-adres in grote letters op je auto, bedrijfsbus, ..

€ 6,95

Stickervellen

STICKERVELLENHeb je zelf een plotter of wil je zelf een leuke vorm uitknippen en daarna plakken? Of wil je de keuken kastjes wrappen, of zelfs je hele auto? Voor iedere toepassing heb je een ander soo..

€ 0,00

Alfabet stickers

ALFABET STICKERSAlfabet stickers kunnen gebruikt worden om een volgorde aan te geven. Toepassingen van onze klanten zijn bijvoorbeeld: de verschillende afdelingen van een werkplaats aanduiden, kratten..

€ 6,95