Tuning stickers

Tuning stickers

 

Tuning stickers kopen

Ben jij een fan van The fast and the Furious stijl of hou je van iets minder opvallende tuning van je auto? Onze tuning stickers zijn ideaal om te combineren met een strakke striping of race en rally stickers uit een van onze andere categorieën.  Met een collectie van duizenden autostickers die bijna allemaal in meerdere kleuren en afmetingen te koop zijn ben je wel even zoet om alles door te kijken en jouw stickers te kiezen. En staat de sticker die jij wilt er niet bij, dan gaan we gewoon voor je kijken of wij deze sticker kunnen maken voor je.

 

Retro tuning autostickers

Ben jij een klassieker of oldtimer aan het opknappen en wil je deze een retro look geven, dan hebben wij een leuke collectie aan retro stickers voor je. Denk hierbij aan merken als Rothmans, Goodyear en Castrol. Veel van deze merken zijn nog steeds actief, maar waren vooral als stickers in de jaren 80 en 90 erg populair op race en rally auto's. 

 

JDM tuning stickers

De populaire stickerstijl die aangeeft dat jij een echte tuning fan bent. Wij hebben een leuke collectie aan JDM stickers voor je.

 

Het gebruik van tuning stickers

In tegenstelling tot stripings zijn tuning stickers een subtieler manier om je auto een sportieve look te geven. Tuning stickers worden meestal gebruikt voor auto's die of onopvallend getuned zijn, denk hierbij aan flink wat extra pk's onder de motorkap, of juist opvallend. Typische voorbeelden hiervan zijn verlagings setjes, wielen met een meer dan normaal camber, een rolbeugel of aftermarket carosseriedelen zoals bumpers of spoilers. Om de tuning extra op te laten vallen wordt er veel gebruik gemaakt van stickers.

 

Je eigen ontwerp op je auto?

Veel klanten sturen ons een afbeelding van een getunede auto die zij hebben gevonden op het internet en kunnen nergens de stickers vinden om een zelfde stijl te maken. Als de foto's duidelijk genoeg zijn kunnen wij gratis voor je gaan kijken of wij die stickers kunnen namaken en geven je vervolgens een prijsopgaaf. Vind je deze in orde? Dan gaan wij geheel vrijblijvend jouw idee uitwerken. Is dit een kleine sticker, dan sturen we je het voorbeeld van het ontwerp toe. Soms is het echt een striping die over bijvoorbeeld de hele zijkant van de auto gaat. In dat geval sturen wij je een ontwerp toe waarbij de sticker op jouw model auto getoond wordt. Dan zie je precies hoe de auto er met de tuning stickers uit komt te zien.

 

Ben je tevreden over ons ontwerp? Dan sturen wij je een link waarmee je makkelijk jouw tuning stickers kunt bestellen.

En mocht je nog twijfelen? Onze stickers zijn van de beste kwaliteit vinyl gemaakt zodat ze niet gaan verkleuren en loslaten.

Weergegeven:
Sorteren op:

Tuning bomb logo stickers

TUNING BOMB LOGO STICKERSDe bekende tuning bomb sticker voor op het portier van je auto met de volgende logo's : Alpine, OZ-Racing, Eibach en Sparco. Dit is een set van 2 stickers voor beide portieren..

€ 29,95

Tuning sticker 1

TUNING STICKER 1Deze tuning sticker in de japanse JDM stijl is geschikt voor het plakken op je auto, de ruit van de showroom of op de muur in de garage of boven je bed (als het van je vrouw mag.)Wil j..

€ 7,95

Tuning sticker 2

TUNING STICKER 2Deze tuning sticker in de japanse JDM stijl is geschikt voor het plakken op je auto, de ruit van de showroom of op de muur in de garage of boven je bed (als het van je vrouw mag.)Wil j..

€ 7,95

Tuning sticker 3

TUNING STICKER 3Deze tuning sticker in de japanse JDM stijl is geschikt voor het plakken op je auto, de ruit van de showroom of op de muur in de garage of boven je bed (als het van je vrouw mag.)Wil j..

€ 7,95

Tuning sticker 4

TUNING STICKER 4Deze tuning sticker in de japanse JDM stijl is geschikt voor het plakken op je auto, de ruit van de showroom of op de muur in de garage of boven je bed (als het van je vrouw mag.)Wil j..

€ 7,95

Tuning sticker 5

TUNING STICKER 5Deze tuning sticker in de japanse JDM stijl is geschikt voor het plakken op je auto, de ruit van de showroom of op de muur in de garage of boven je bed (als het van je vrouw mag.)Wil j..

€ 7,95

Tuning sticker 6

TUNING STICKER 6Deze tuning sticker in de japanse JDM stijl is geschikt voor het plakken op je auto, de ruit van de showroom of op de muur in de garage of boven je bed (als het van je vrouw mag.)Wil j..

€ 7,95

Tuning sticker 7

TUNING STICKER 7Deze tuning sticker in de japanse JDM stijl is geschikt voor het plakken op je auto, de ruit van de showroom of op de muur in de garage of boven je bed (als het van je vrouw mag.)Wil j..

€ 7,95

Tuning sticker 8

TUNING STICKER 8Deze tuning sticker in de japanse JDM stijl is geschikt voor het plakken op je auto, de ruit van de showroom of op de muur in de garage of boven je bed (als het van je vrouw mag.)Wil j..

€ 7,95

Tuning sticker 9

TUNING STICKER 9Deze tuning sticker in de japanse JDM stijl is geschikt voor het plakken op je auto, de ruit van de showroom of op de muur in de garage of boven je bed (als het van je vrouw mag.)Wil j..

€ 7,95

Tuning sticker 10

TUNING STICKER 10Deze tuning sticker in de japanse JDM stijl is geschikt voor het plakken op je auto, de ruit van de showroom of op de muur in de garage of boven je bed (als het van je vrouw mag.)Wil ..

€ 7,95

Tuning sticker raam 1

TUNING STICKER RAAM 1Deze tuning sticker is speciaal gemaakt om op het raam van je auto te plakken. De tekst van de sticker is SPEEDFREAK.AFMETING:80 x 7,5 cmWil je liever een andere afmeting? Neem da..

€ 17,95

Tuning sticker raam 2

TUNING STICKER RAAM 1Deze tuning sticker is speciaal gemaakt om op het raam van je auto te plakken. De tekst van de sticker is LOWERED.AFMETING:80 x 7,5 cmWil je liever een andere afmeting? Neem dan e..

€ 17,95

Tuning sticker raam 3

TUNING STICKER RAAM 3Deze tuning sticker is speciaal gemaakt om op het raam van je auto te plakken. De tekst van de sticker is TUNING SERIES.AFMETING:80 x 7,5 cmWil je liever een andere afmeting? Neem..

€ 17,95

Tuning sticker raam 4

TUNING STICKER RAAM 4Deze tuning sticker is speciaal gemaakt om op het raam van je auto te plakken. De tekst van de sticker is REDNECK NATION.AFMETING:80 x 7,5 cmWil je liever een andere afmeting? Nee..

€ 17,95

Tuning sticker raam 5

TUNING STICKER RAAM 5Deze tuning sticker is speciaal gemaakt om op het raam van je auto te plakken. De tekst van de sticker is FAST & FURIOUS.AFMETING:80 x 7,5 cmWil je liever een andere afmeting?..

€ 17,95

Chuck Norris sticker

CHUCK NORRIS WAS HERE STICKERZit er een kras op je auto, een deuk of een andere beschadiging en wil je het op een leuke manier wegwerken, dan is deze Chuck Norris sticker een leuke en goedkope oplossi..

€ 17,95

pleister sticker

PLEISTER STICKERZit er een kras op je auto, een kleine deuk of een roestplekje of een andere beschadiging en wil je het op een leuke manier wegwerken, dan zijn deze pleister stickers een leuke en goed..

€ 4,95

Tuning sticker 11

TUNING STICKER 11Deze tuning sticker in de japanse JDM stijl is geschikt voor het plakken op je auto, de ruit van de showroom of op de muur in de garage of boven je bed (als het van je vrouw mag.)Wil ..

€ 9,95

Tuning sticker 12

TUNING STICKER 12Deze tuning sticker in de japanse JDM stijl is geschikt voor het plakken op je auto, de ruit van de showroom of op de muur in de garage of boven je bed (als het van je vrouw mag.)Wil ..

€ 9,95

You just got passed by a girl sticker

YOU JUST GOT PASSED BY A GIRL STICKERGeef ze het nakijken en plak deze you just got passed by a girl bumper sticker op je auto. Kies de beste kleurcombinatie voor jouw auto en laat 'm shinen. AFMETING..

€ 6,95

Tuning sticker 13

TUNING STICKER 13Deze tuning sticker in de japanse JDM stijl is geschikt voor het plakken op je auto, de ruit van de showroom of op de muur in de garage of boven je bed (als het van je vrouw mag.)Wil ..

€ 9,95

Tuning sticker 14

TUNING STICKER 14Deze tuning sticker in de japanse JDM stijl is geschikt voor het plakken op je auto, de ruit van de showroom of op de muur in de garage of boven je bed (als het van je vrouw mag.)Wil ..

€ 9,95

Tuning sticker 15

TUNING STICKER 15Deze tuning sticker in de japanse JDM stijl is geschikt voor het plakken op je auto, de ruit van de showroom of op de muur in de garage of boven je bed (als het van je vrouw mag.)Wil ..

€ 9,95