Stripings

Stripings

 

Viperstriping op je auto

De beste vorm van striping is de Viperstripe, bekend geworden van de Dodge Viper. Zo bekend zelfs dat dit soort strepen over de auto in de volksmond Viperstripes genoemd worden. Nu zul jij waarschijnlijk geen Dodge hebben maar dat betekend niet dat deze stickers niet extreem cool kunnen staan op jouw auto. Ford heeft ze zelfs als kenmerk op een aantal ST modellen, en de log uitziende Transit bus ziet er zelfs als een racer uit met deze strepen over de auto heen.

Omdat smaken verschillen en ieder model auto uiteraard anders is kun je bij ons kiezen uit verschillende soorten stripes. Ook kun je de klassieke vorm van 2 banen naast elkaar volledig samenstellen. Bepaal zelf de breedte van de stripes, de lengte en de afstand tussen de stripes. Lijkt dit je wat? Kijk dan bij Viperstripe 1 voor meer informatie.

 

Checkered stripings (geblokte stickers)

Een van onze meest verkochte stripings is Checkered Striping 1, een sportieve geblokte sticker die van breed naar smal over de hele zijkant van je auto loopt. Deze stickers zijn echt geschikt voor ieder model auto. Wij hebben al veel foto's van klanten gezien, en of het nu een Ford Ka, een Renault Twingo of een Tesla P90 is...deze striping is ook een van onze favorieten. 

Checkered striping betekend geblokte striping zoals je bekend zal zijn. Wij hebben meerdere varianten te koop. Heb jij er echter een gezien die hier nog niet bij staat? Wij horen dan graag van je. Inspiratie is altijd welkom en de kans  is erg groot dat wij deze dan toch voor je maken kunnen.

 

Universele auto stickers en stripings

Wij kunnen het niet vaak genoeg vermelden, maar doen het toch nog een keer. Wist je dat vrijwel al onze stickers en stripings universeel te gebruiken zijn? Door universele afmetingen aan te houden en de stripings net wat langer dan in de meeste gevallen nodig is te maken maakt het niet uit of je een Seat Mii, een AlfaRomeo 159 of een Mercedes Vito hebt. De stripings zullen in de meeste gevallen dus prima op jouw model en type auto passen. Wat je over hebt aan lengte knip je gewoon van de striping af.

Behalve stripings die op de zijkant van de auto geplakt kunnen worden vind je hier ook stripings en strepen die over de motorkap of hele auto geplakt kunnen worden. Dit kunnen stickers met een tekst erin zijn, of bijvoorbeeld een Martini striping over de hele auto heen. Ook de bekende tricolore stickers (  italiaanse vlag kleuren) die over de motorkap of het dak geplakt kunnen worden staan erbij, en wij hebben hier ook de Nederlandse en Belgische variant van voor je te koop.

 

Stickers van vlammen op je auto

We moeten toegeven, dit zijn geen stickers die je snel op een geleasde Volvo V60 zult plakken (zou wel cool zijn overigens) maar eerder op grote amerikaanse auto's of juist de 45km auto's. Dat laatste vinden wij dan weer humor! 

Wij hebben verschillende vormen, kleuren en afmetingen aan vlammen voor op jouw auto voor als je echt wilt opvallen.

 

Alle overige autostickers en stripings

Neem ook zeker even een kijkje bij onze overige autostickers zoals de tuningstickers, race en rally stickers, stickers per automerk en raamstreamers. Hier kom je nog veel meer leuke, coole en sportieve stickers tegen. En je weet: kun je niet vinden wat je zoekt, laat het ons weten! Wij denken graag met je mee. 

 

Weergegeven:
Sorteren op:

Viperstriping 1

VIPERSTRIPING 1Je kunt bij ons je viper stripe stickers helemaal zelf samenstellen. Wil je meer dan 5 cm ruimte tussen de strepen hebben dan kun je de strepen zelf eenvoudig los van elkaar knippen en ..

€ 29,95

Viperstriping 2

VIPERSTRIPING 2Deze viper stripe sticker bestaat uit een brede binnenstrook van 30 cm met 2 buitenstroken van 2 cm. De ruimte tussen de stroken is 3 cm. In totaal is deze sticker dus 40 cm breed.Wil j..

€ 29,95

Viperstriping 3

VIPERSTRIPING 3Viper strepen geven je auto een sportief uiterlijk. Ideaal om te combineren met een van onze andere stripings. Je kunt zelf de gewenste lengte aangeven. Wij hebben ook een iets smallere..

€ 29,95

Viperstriping 4

VIPERSTRIPING 4Viper strepen geven je auto een sportief uiterlijk. Ideaal om te combineren met een van onze andere stripings. Je kunt zelf de gewenste lengte aangeven. AFMETING:Deze striping best..

€ 29,95

Viperstriping 5

VIPERSTRIPING 5Viper strepen geven je auto een sportief uiterlijk. Ideaal om te combineren met een van onze andere stripings. Je kunt zelf de gewenste lengte aangeven. Wij hebben ook een iets bredere ..

€ 29,95

Viperstriping 6

VIPERSTRIPING 6Deze striping is volledig naar eigen smaak aan te passen.LENGTE: sticker lengte die je nodig hebt voor het dak en de achterkant.LENGTE VOORZIJDE: sticker lengte die je nodig hebt voor d..

€ 59,95

Viperstriping 7

VIPERSTRIPING 7Deze viper stripe sticker bestaat uit twee brede binnenstroken met 2 buitenstroken. In totaal is deze sticker 55 cm breed.Wil je liever een andere afmeting of heb je vragen? Stuur ons d..

€ 34,95

Italiaanse vlag striping

ITALIAANSE VLAG STRIPINGDe bekende Tricolore striping, oftewel Italiaanse vlag kleuren striping. Je kunt zelf de gewenste afmetingen bepalen van de strook. Deze sticker kun je op de motorkap..

€ 14,95

Nederlandse vlag striping

NEDERLANDSE VLAG STRIPINGDe italiaanse vlag is natuurlijk bekend als striping, maar hij is ook beschikbaar als sticker in de Nederlandse kleuren. Je kunt zelf de gewenste afmetingen bepalen van de str..

€ 14,95

Belgische vlag striping

BELGISCHE VLAG STRIPINGDe italiaanse vlag is natuurlijk bekend als striping, maar hij is ook beschikbaar als sticker in de Belgische kleuren. Je kunt zelf de gewenste afmetingen bepalen van de strook...

€ 14,95

Herbie sticker set

HERBIE STICKER SETHeb jij altijd al een originele auto willen hebben? Deze reproductie set van de bekende Herbie stickers zijn naar eigen smaak aan te passen zodat jouw auto een hoop glimlachen op zal..

€ 119,95

Checkered striping set

CHECKERED STRIPING SETDeze sportieve checkered striping set die universeel passend is (te maken) voor alle auto's. Je kunt hem zo op een Citroen C1, Mini Cooper of Ford Focus plakken.De set bestaat ui..

€ 99,95

Checkered striping 1

CHECKERED STRIPING 1Deze universele checkered striping past op alle auto's.De set bestaat uit 2 autostickers voor beide zijden van je auto. Door de extra lange lengte kun je ervoor kiezen om de stripe..

€ 64,95

Checkered striping 2

CHECKERED STRIPING 2Deze universele checkered striping past op auto'sDit is een complete set voor zowel de voorzijde, het dak als de achterzijde van je auto.AFMETING:2x checkered sticker van 100 x 20 ..

€ 59,95

Blokdak

BLOKDAK STICKERSOmdat iedereen een andere smaak heeft kun je bij ons helemaal zelf bepalen hoe je blokdak (checkered roof) van je Mini Cooper eruit komt te zien. Je kunt zelf de afmeting en kleur van ..

€ 34,95

Checkered striping 3

CHECKERED STRIPING 3Een sportieve variant van een bonnetstripe, met een checkered patroon erin verwerkt. Uiteraard is ook deze sticker net zoals de meeste andere auto stickers universeel te gebruiken ..

€ 24,95

Checkered striping 4

CHECKERED STRIPING 4Een set van 2 geblokte race stripings voor de zijkanten van je auto. AFMETING:De hoogte per stripe is 15 cm, de lengte kun je zelf kiezen.Wil je liever een andere afmeting? St..

€ 54,95

Checkered striping 5

CHECKERED STRIPING 5Een set van 2 klassieke zwart/wit geblokte stripings. Je kunt de stickers op de zijkant, het dak of de motorkap en achterklep plakken.AFMETING:De hoogte is 10 cm, de lengte ku..

€ 39,95

Checkered striping 6

CHECKERED STRIPING 6Een set van 2 geblokte race stripings voor de zijkanten van je auto. Normaal noemt men dit een checkered stripe, maar wij vinden deze unieke variant meer een checkered whipe.AFMETI..

€ 54,95

Checkered striping 7

CHECKERED STRIPING 7Een set van 2 checkered flag stripings voor de zijkanten van je auto.AFMETING:Per stripe is de afmeting ong. 110 x 40 cm. PLAKADVIES:Indien je geen of weinig ervaring hebt met..

€ 54,95

Checkered striping 8

CHECKERED STRIPING 8Stel zelf je geblokte motorkap sticker samen. De lengte en de afmeting van de blokken mag je zelf bepalen.AFMETING:Er geldt maar 1 regel: De breedte is maximaal 55 cm.Bestel je blo..

€ 29,95

Checkered striping 10

CHECKERED STRIPING 10Deze universele checkered striping past op alle auto's.De set bestaat uit 2 autostickers voor beide zijden van je auto. De achterzijde van de striping loopt uit in een geblokt pat..

€ 54,95

Checkered striping 11

CHECKERED STRIPING 11Deze universele checkered striping past op alle auto's.De set bestaat uit 2 autostickers voor beide zijden van je auto. De achterzijde van de striping loopt uit in een geblokt pat..

€ 54,95

Checkered striping 12

CHECKERED STRIPING 12Deze universele checkered striping past op alle auto's.De set bestaat uit 2 autostickers voor beide zijden van je auto. De achterzijde van de striping loopt uit in een geblokt pat..

€ 54,95