Race & Rally stickers

Race & Rally stickers

 

Race en rally auto stickers

Veel van onze stickers worden gebruikt door mensen die ook daadwerkelijk op het circuit racen of rally's rijden. Dit kan professioneel zijn of als hobby. Voor onze stickers maakt dat niet uit, die zijn namelijk altijd van de beste kwaliteit. Voor een aantal tientjes heb je al een complete stripingset om je auto net wat sneller door de bocht te krijgen. Want sneller rijden van onze stripings doen ze zeker.

 

Veel gekochte producten zijn bijvoorbeeld de racenummer stickers om je auto of scooter een sportief uiterlijk te geven. Ook de rijdersnaam sticker met Nederlandse of Belgische vlag is erg populair.

 

Onze stickers worden ook veel gekocht door mensen die van tuning houden, of gewoon de auto een stuk sportiever willen maken. Een striping is daar ideaal voor. En het grote voordeel is dat als je van plan bent om je auto weer te verkopen je de stickers er makkelijk van af kunt halen. Even de föhn pakken en je trekt ze zo weer los. Uiteraard zonder schade aan de lak.

 

Heb je al eens gekeken bij onze andere categorieën stickers en stripings? Daar vind je nog honderden andere ideeën om je auto te verfraaien. Zo hebben wij bijvoorbeeld tuning stickers, universele stripings, en stickers en stripings per automerk. Je kunt uren op onze site kijken en veel inspiratie opdoen om jouw auto geheel naar eigen wens te bestickeren. Van subtiele remklauwstickers tot een opvallende raamstreamer of een motorkap en dak van carbon wrap folie

 

Naast de stickers in deze categorie hebben wij ook een aantal retro rally sticker sets voor bijvoorbeeld Peugeot en Audi. Nostalgie op en top! 

 

Kwaliteit en toch de goedkope auto race stickers

Hoe kunnen wij onze stickers en stripings zo goedkoop leveren zonder op kwaliteit in te leveren? Nou, door de vinyl folie die nodig is voor het maken van de stickers groot in te kopen. In tegenstelling tot de meeste beletteringsbedrijven kopen wij onze kleuren niet met een aantal meter per keer in, maar in grote rollen. Daardoor zijn ook vrijwel altijd alle kleuren ruim op voorraad en is de wachttijd voor het leveren van jouw sticker of striping minimaal. De drukte met binnen gekomen orders bepaald hoe snel wij aan jouw bestelling kunnen beginnen. En gelukkig werken wij erg snel waardoor we in de meeste gevallen binnen 1 of 2 dagen jouw stickers kunnen versturen.

 

Weergegeven:
Sorteren op:

Nummer sticker 1

Nummer sticker 1Racenummer sticker voor alle fans van de autosport. Kies je eigen racenummer!Max verstappen, Lewis Hamilton of Sebastiaan Vettel?Ben jij bijvoorbeeld fan van Max Verstappen? Dan kies j..

€ 5,95

Nummer sticker 2

Race nummer sticker 2Racenummer sticker voor alle fans van de autosport. Bestel dan hier je sticker en bepaal zelf welke naam eronder komt te staan! Bij het vakje tekst kun je de gewenste naam invulle..

€ 5,95

Racenummer sticker 1

Racenummer sticker 1Deze stickers met een race of rally nummer erin zijn geschikt voor de professionele racerij, maar ook om gewoon je auto een sportiever uiterlijk te geven.StapelkortingWil je er mee..

€ 5,95

Racenummer sticker 2

Racenummer sticker 2Deze stickers met een race of rally nummer erin zijn geschikt voor de professionele racerij, maar ook om gewoon je auto een sportiever uiterlijk te geven.StapelkortingWil je er mee..

€ 5,95

Racenummer sticker 3

Racenummer sticker 3Deze stickers met een race of rally nummer erin zijn geschikt voor de professionele racerij, maar ook om gewoon je auto een sportiever uiterlijk te geven.StapelkortingWil je er mee..

€ 5,95

Racenummer sticker 4

Racenummer sticker 4Deze stickers met een race of rally nummer erin zijn geschikt voor de professionele racerij, maar ook om gewoon je auto een sportiever uiterlijk te geven.Je kunt zelf de kleurencom..

€ 7,95

Racenummer sticker 5

Racenummer sticker 5Deze stickers met een race of rally nummer erin zijn geschikt voor de professionele racerij, maar ook om gewoon je auto een sportiever uiterlijk te geven.StapelkortingWil je er mee..

€ 5,95

Racenummer sticker 6

Racenummer sticker 6Deze stickers met een race of rally nummer erin zijn geschikt voor de professionele racerij, maar ook om gewoon je auto een sportiever uiterlijk te geven.StapelkortingWil je er mee..

€ 5,95

Racenummer sticker 7

Racenummer sticker 7Deze stickers met een race of rally nummer erin zijn geschikt voor de professionele racerij, maar ook om gewoon je auto een sportiever uiterlijk te geven.StapelkortingWil je er mee..

€ 5,95

Racenummer sticker 8

Racenummer sticker 8Deze stickers met een race of rally nummer erin zijn geschikt voor de professionele racerij, maar ook om gewoon je auto een sportiever uiterlijk te geven.Je kunt zelf de kleurencom..

€ 7,95

Racenummer sticker 9

Racenummer sticker 9Deze stickers met een race of rally nummer erin zijn geschikt voor de professionele racerij, maar ook om gewoon je auto een sportiever uiterlijk te geven.StapelkortingWil je er mee..

€ 5,95

Racenummer sticker 10

Racenummer sticker 10Deze stickers met een race of rally nummer erin zijn geschikt voor de professionele racerij, maar ook om gewoon je auto een sportiever uiterlijk te geven.Je kunt zelf de kleurenco..

€ 7,95

Racenummer sticker 12

Racenummer sticker 12Deze stickers met een race of rally nummer erin zijn geschikt voor de professionele racerij, maar ook om gewoon je auto een sportiever uiterlijk te geven.StapelkortingWil je er me..

€ 14,95

Racenummer checkered sticker 1

Racenummer checkered sticker 1Deze stickers met een race of rally nummer erin zijn geschikt voor de professionele racerij, maar ook om gewoon je auto een sportiever uiterlijk te geven.StapelkortingWil..

€ 7,95

Racenummer checkered sticker 2

Racenummer checkered sticker 2Deze stickers met een race of rally nummer erin zijn geschikt voor de professionele racerij, maar ook om gewoon je auto een sportiever uiterlijk te geven.StapelkortingWil..

€ 7,95

Racenummer checkered sticker 3

RACENUMMER CHECKERED STICKER 3Deze stickers met een race of rally nummer erin zijn geschikt voor de professionele racerij, maar ook om gewoon je auto een sportiever uiterlijk te geven.STAPELKORTING:Wi..

€ 7,95

Racenummer checkered sticker 4

Racenummer checkered sticker 4Deze stickers met een race of rally nummer erin zijn geschikt voor de professionele racerij, maar ook om gewoon je auto een sportiever uiterlijk te geven.StapelkortingWil..

€ 7,95

Rijdersnaam sticker Nederlandse vlag

RIJDERSNAAM STICKER NEDERLANDNaamstickers voor je race of rally auto met Nederlandse vlag. Deze stickers met een race of rally nummer erin zijn geschikt voor de professionele racerij, maar ook om gewo..

€ 17,95

Rijdersnaam sticker Belgische vlag

RIJDERSNAAM STICKER BELGIENaamstickers voor je race of rally auto met Belgische vlag. Deze stickers met een race of rally nummer erin zijn geschikt voor de professionele racerij, maar ook om gewoon je..

€ 17,95

Race logo stickers

RACE LOGO STICKERSDe bekende tuning bomb sticker voor op het portier van je auto met de volgende logo's : Alpine, OZ-Racing, Eibach en Sparco. Dit is een set van 2 stickers voor beide portieren van je..

€ 29,95

WRC sticker 1

WRC STICKER 1Ben jij een fan van het Word Rally Championship? Dan is deze stickerset wat voor jou!AFMETING:1: 10 x 32 cm2: 15 x 48 cm3: 20 x 64 cmWil je liever een andere afmeting? Neem dan even ..

€ 14,95

WRC stickers 2

WRC STICKERS 2Ben jij een fan van het Word Rally Championship? Dan is deze stickerset wat voor jou!AFMETING:1: 10 x 25 cm2: 15 x 36 cm3: 20 x 50 cmWil je liever een andere afmeting? Neem dan even ..

€ 14,95

Daytona sticker

DAYTONA STICKERVoor de fans van de Indycar races. STAPELKORTING:Wil je er meer dan 1? Dan is de basisprijs nog maar 5,95 euro in plaats van 7,95 euro.AFMETING:1: 10 x 12,5 cm2: 15 x 19 cm3: 20 x ..

€ 7,95

Superman sticker

SUPERMAN STICKERVoor de fans van superman.  Het welbekende logo als sticker voor op je auto.STAPELKORTING:Wil je er meer dan 1? Dan is de basisprijs nog maar 5,95 euro in plaats van 7,95 euro.AFM..

€ 7,95