Motorkap stickers

Motorkap stickers

Motorkap auto stickers kopen 

Wie kent ze niet, de bekende bonnetstripes op de Mini Cooper. Maar natuurlijk kunnen deze stickers en strepen ook op de motorkap van andere automerken geplakt worden. Wij hebben ook een leuke collectie aan merk specifieke stickers voor op de motorkap.

 

Zijn motorkap auto stickers makkelijk te plakken?

Hoe vlakker de vorm van de motorkap is hoe makkelijker de stickers op de motorkap van je auto te plakken zijn. Over een bolling plakken kan wat lastiger zijn omdat de vorm van de sticker dan de bolling moet volgen. Onze stickers voor op de motorkap van je auto zijn flexibel en ontworpen om deze bolling te volgen. Is de bolling extreem, dan kun je de sticker verwarmen zodat deze nog flexibeler wordt en de bolling makkelijk kan volgen.

 

Zijn motorkap auto stickers makkelijk te verwijderen?

Jazeker. Verwarm de stickers op de motorkap van je auto goed met een fohn. Ze laten dan makkelijk los en zijn zonder lijmresten te verwijderen.

 

Beschadigen motorkap auto stickers mijn lak?

Nee, zeker niet. Ze beschermen je lak zelfs. Zorg er daarom wel voor dat je de autolak goed onderhoudt na het plakken van stickers op je motorkap. Dat voorkomt dat (jaaaaren later) er een kleurverschil ontstaat tussen de onbeschermde en beschermde lak van je auto.

 

Hoe voorkom ik luchtbellen onder de motorkap auto stickers?

Als je weinig tot geen ervaring hebt met het plakken van motorkap stickers raden wij aan om de natte plak methode te gebruiken. De sticker plakt dan niet meteen vast aan de motorkap en is nog te verschuiven. Als de sticker precies op de juiste plek ligt wrijf je vanuit het midden al het water onder de sticker uit. Deze zal dan gaan hechten. Wacht hierna nog minimaal een uur om al het achtergebleven water te laten verdampen en trek dan de applicatielaag die over de sticker zit voorzichtig weg.

 

Wist je dat bijna al onze andere stickers ook op jouw auto passen?  Kijk dus ook zeker even bij de andere categorieën.

Weergegeven:
Sorteren op:

Bonnet stripes 1

BONNET STRIPES 1Een set klassieke bonnet stripes. Universeel te gebruiken op alle auto's.Bonnetstripes worden ook wel 'motorkap stickers' of 'motorkap strepen' genoemd. Ze geven je auto een sportief u..

€ 29,95

Bonnet stripes 2 (two-tone)

BONNET STRIPES 2 (TWO-TONE)Een set van de klassieke bonnet stripes (motorkap strepen) met een gekleurd randje. Universeel te gebruiken op alle auto's. Met de optie kleur kies je de kleur van de b..

€ 39,95

Bonnet stripes 3

BONNET STRIPES 3Een set van 2 bonnet stripes (motorkap strepen.) Universeel te gebruiken op alle auto's.Bonnetstripes worden ook wel 'motorkap stickers' of 'motorkap strepen' genoemd. Ze geven je auto..

€ 29,95

Bonnet stripes 4

BONNET STRIPES 4Motorkap stickers in de stijl van de Mini Countryman, maar deze bonnet stripes (motorkap strepen) kun je natuurlijk op iedere auto plakken.Als extra kun je 2 rechte stripes voor de ach..

€ 34,95

Italiaanse vlag striping

ITALIAANSE VLAG STRIPINGDe bekende Tricolore striping, oftewel Italiaanse vlag kleuren striping. Je kunt zelf de gewenste afmetingen bepalen van de strook. Deze sticker kun je op de motorkap..

€ 14,95

Nederlandse vlag striping

NEDERLANDSE VLAG STRIPINGDe italiaanse vlag is natuurlijk bekend als striping, maar hij is ook beschikbaar als sticker in de Nederlandse kleuren. Je kunt zelf de gewenste afmetingen bepalen van de str..

€ 14,95

Belgische vlag striping

BELGISCHE VLAG STRIPINGDe italiaanse vlag is natuurlijk bekend als striping, maar hij is ook beschikbaar als sticker in de Belgische kleuren. Je kunt zelf de gewenste afmetingen bepalen van de strook...

€ 14,95

Checkered bonnet striping

CHECKERED BONNET STRIPING Een sportieve variant van een bonnetstripe, met een checkered patroon erin verwerkt. Uiteraard is ook deze sticker net zoals de meeste andere auto stickers universeel te..

€ 24,95

Checkered Bonnet

CHECKERED BONNETStel zelf je geblokte motorkap sticker samen. De lengte en de afmeting van de blokken mag je zelf bepalen.AFMETING:Er geldt maar 1 regel: De breedte is maximaal 55 cm.Bestel je blokken..

€ 29,95

Bonnet stripes riem

BONNET STRIPES RIEMZe zijn leuk! Zet je motorkap vast met deze bonnet stripes met een print van een leren riem.Bonnetstripes worden ook wel 'motorkap stickers' of 'motorkap strepen' genoemd. Ze geven ..

€ 39,95

Bonnet stripes Zwart/Wit

BONNET STRIPES ZWART/WITEen set retro look bonnet stripes voor je auto. Universeel te gebruiken op alle modellen zolang de motorkap maar niet langer is dan 1 meter.Bonnetstripes worden ook wel 'm..

€ 39,95

Bonnet stripes Bloemen

BONNET STRIPES BLOEMENEen set retro look bonnet stripes voor je auto. Bonnetstripes worden ook wel 'motorkap stickers' of 'motorkap strepen' genoemd. Ze geven je auto een sportief uiterlijk en zi..

€ 39,95

Bonnet stripes Stickerbom

BONNET STRIPES STICKERBOMEen set  bonnet stripes voor je auto met een stickerbom patroon. Universeel te gebruiken op alle modellen zolang de motorkap maar niet langer is dan 1 meter.Bonnetst..

€ 39,95

Bonnet stripes Union Jack

BONNET STRIPES UNION JACKEen set  bonnet stripes voor je auto met de Union Jack. Universeel te gebruiken op alle modellen zolang de motorkap maar niet langer is dan 1 meter.Bonnetstripes wor..

€ 39,95

Bonnet stripes Hout

BONNET STRIPES HOUTEen set  bonnet stripes voor je auto met een hout patroon erop. Bonnetstripes worden ook wel 'motorkap stickers' of 'motorkap strepen' genoemd. Ze geven je auto een sporti..

€ 39,95

Bonnet stripes Steen

BONNET STRIPES STEENEen set  bonnet stripes voor je auto met een stenen patroon erop. Universeel te gebruiken op alle modellen zolang de motorkap maar niet langer is dan 1 meter.Bonnetstripe..

€ 39,95

Bonnet stripes Camouflage

BONNET STRIPES CAMOUFLAGEEen set  bonnet stripes voor je auto met een camouflage patroon erop. Universeel te gebruiken op alle modellen zolang de motorkap maar niet langer is dan 1 meter.Bon..

€ 39,95

Bonnet stripes Metaal

BONNET STRIPES METAALEen set  bonnet stripes voor je auto met een metaal patroon erop. Bonnetstripes worden ook wel 'motorkap stickers' of 'motorkap strepen' genoemd. Ze geven je auto een sp..

€ 39,95

Bonnet stripes Carbon Print

BONNET STRIPES CARBON PRINTEen set  bonnet stripes voor je auto met een geprint Carbon patroon erop. Universeel te gebruiken op alle modellen zolang de motorkap maar niet langer is dan 1 met..

€ 39,95

Bonnet stripes Carbon Wrap

MINI COOPER BONNET STRIPES CARBON WRAPEen set bonnet stripes voor je Mini Cooper gemaakt van 3M-1080 carbon wrap folieUniverseel te gebruiken op alle modellen zolang de motorkap maar niet langer is da..

€ 39,95

BMW motorkap sticker 1

BMW MOTORKAP STICKER 1BMW's zijn ideale auto's om te tunen door middel van stickers en stripings. Wij hebben op deze pagina een aantal specifieke BMW stickers staan. Alle stickers in de categorie stri..

€ 39,95

BMW motorkap sticker 2

BMW MOTORKAP STICKER 2BMW's zijn ideale auto's om te tunen door middel van stickers en stripings. Wij hebben op deze pagina een aantal specifieke BMW stickers staan. Alle stickers in de categorie stri..

€ 39,95

BMW motorkap sticker 3

BMW MOTORKAP STICKER 3BMW's zijn ideale auto's om te tunen door middel van stickers en stripings. Wij hebben op deze pagina een aantal specifieke BMW stickers staan. Alle stickers in de categorie stri..

€ 39,95

BMW motorkap sticker 4

BMW MOTORKAP STICKER 4BMW's zijn ideale auto's om te tunen door middel van stickers en stripings. Wij hebben op deze pagina een aantal specifieke BMW stickers staan. Alle stickers in de categorie stri..

€ 39,95